POWERCHECK™ - Izvucite maksimum iz Duracell baterija

Pogledajte video

Vašim uređajima je potrebna pouzdana i dugotrajna energija, zato se potrudite da u potpunosti iskoristite snagu svojih baterija. Dugotrajne Duracell baterije sa POWERCHECK™ tehnologijom vam omogućavaju da proverite kapacitet baterije i tako odlučite u kom ćete ih uređaju koristiti. Na ovaj način ćete izvući maksimum iz svojih baterija i iskoristiti njihov pun kapacitet.

Pokazivač kapaciteta je izuzetno lak i jednostavan za upotrebu. Kada se pritisnu kontakt tačke, pokreće se strujno kolo koje električnu energiju pretvara u toplotnu energiju, a zatim toplotna energija protiče kroz provodljivi sloj baterije. Kao rezultat, toplotna energija brzo zagreva Termohromatsku boju (Thermochromic Ink). Kada je dovoljno zagrejana, ova boja otkriva pokazivač kapaciteta. Duracell baterije su jedine alkalne baterije sa pokazivačem kapaciteta. POWERCHECK™ tehnologija uvek pokazuje tačnu voltažu baterije, tako da bateriju možete koristiti u nekom drugom uređaju, umesto da je bacite.

POWERCHECK™ pokazuje skrivenu energiju

Duracell Turbo Max, naše najdugotrajnije baterije* br. 1 sa jedinstvenom POWERCHECK™ tehnologijom koja omogućava proveru kapaciteta dodirom prsta. Jednostavno ih pritisnite.
*Najdugotrajnije Duracell AA alkalne baterije koje u proseku koristi većina uređaja po standardnim 2015 IEC testovima

Postoji veliki broj uređaja bez kojih prosto ne bismo mogli da živimo. Očigledno je da je nekima od njih potrebno više energije nego drugima. Zato je pokazivač kapaciteta tako koristan. Kada uređaj koji je veliki potrošač prestane da radi, to ne znači da je baterija potpuno prazna. U takvoj bateriji još uvek može biti dovoljno snage da napaja uređaj male potrošnje. Na primer, kada izvadite baterije korišćene u digitalnoj kameri, može se ispostaviti da one savršeno rade u igrački (nemojte istovremeno koristiti korišćene i nove baterije). POWERCHECK™ tehnologija vam omogućava jednostavnu proveru preostale snage u svakoj bateriji kako biste izbegli nepotrebne prekide u korišćenju uređaja i kako biste ponovo mogli da koristite baterije u uređajima sa malom potrošnjom, čak i kada one više ne rade u uređajima sa velikom potrošnjom. Nova baterija će prikazati pun pokazivač kapaciteta, korišćena samo deo pokazivača, a ispražnjena će pokazati da je nivo energije neupotrebljiv. Jednostavno pritisnite obe bele tačke na krajevima baterije i na pokazivaču kapaciteta ćete moći da vidite preostalu snagu baterije.

Pogledajte kako to funkcioniše

Saznajte više o Duracell POWERCHECK™ tehnologiji. Ova inovacija vam omogućava da u potpunosti iskoristite snagu svojih baterija.

Duracell

POVEZANI ČLANCI

Saznajte kako nas tehnologija koja se koristi za proizvodnju naših dugotrajnih baterija čini da budemo brend br. 1 kome se veruje

POWERCHECK™ – Izvucite maksimum iz…

Vašim uređajima je potrebna pouzdana i dugotrajna energija, zato se potrudite da u potpunosti iskoristite…

Saznajte više

Kako se proizvode baterije?

Alkalne baterije imaju dugu i bogatu istoriju napajanja raznovrsnih uređaja u svakodnevnoj upotrebi. Hemijsko i…

Saznajte više

Odgovorno korišćenje, čuvanje i odlaganje…

Pročitajte više o najboljim načinama za korišćenje Duracell baterija i njihovoj pravilnoj reciklaži.

Saznajte više

Litijumske dugmaste baterije bezbednost

Da li znate da se širom sveta tokom jedne godine prijave stotine slučajeva gutanja baterija? 52% prijavljenih s…

Saznajte više

Duralock – Baterije ostaju pune i do 10…

Većina baterija s vremenom polako gubi snagu, pa čak i kada se ne koriste. Duralock tehnologija održava…

Saznajte više

High Density Core – Revolucionarna…

Duracell Turbo Max baterije imaju High Density Core tehnologiju. Ova tehnologija baterijama obezbeđuje gušću i…

Saznajte više

Preporučeni proizvodi

prethodno

Turbo Max alkalne AA baterije

Naše najdugotrajnije baterije br. 1 sa POWERCHECK™ tehnologijom

*Najdugotrajnije Duracell AA alkalne baterije koje u proseku koristi većina uređaja po standardnim 2015 IEC testovima

Odaberite količinu

Turbo Max alkalne AAA baterije

Naše najnaprednije baterije* sa POWERCHECK™ tehnologijom
*u poređenju sa alkalnim AAA/C/D baterijama

Odaberite količinu

Alkalne AA baterije

Garantovana dugotrajna snaga

Odaberite količinu
Next

Za profesionalce

Naša misija u Duracell Professionalu je pružiti profesionalna rešenja za napajanje fabrikama s različitim potrebama. Specijalizovani smo za proizvodnju niza tehnološki naprednih baterija i punjača baterija kako bismo zadovoljili prenosne potrebe za energijom u različitim situacijama.