High Density Core – Revolucionarna tehnologija unutar baterija

Pogledajte video

Duracell Ultra baterije imaju High Density Core tehnologiju. Ova tehnologija baterijama obezbeđuje gušću i kompaktniju strukturu, što nam omogućava da dodamo više energije baterijama obične veličine, pa zato Duracell Ultra baterije imaju duže upotrebno radno vreme od ostalih Duracell baterija.

One su efikasno upakovane i kreiraju gušću i kompaktniju strukturu zahvaljujući High Density Core tehnologiji. Zapravo, ova tehnologija pruža značajno više snage i upotrebnog radnog vremena u poređenju sa cink-karbon baterijama.

High Density Core tehnologija znači više snage

Duracell baterije sa High Density Core tehnologijom daju dugotrajnu snagu, jer su napunjene sa više aktivnih sastojaka. Njihova težina govori sama za sebe.

Duracell baterije sa High Density Core tehnologijom su teže od običnih baterija. Njihovu težinu lako možete osetiti u svojoj ruci. Možete čak izvesti eksperiment da dokažete superioran kvalitet izrade. Uzmite staklenu teglu i napunite je vodom. Ubacite običnu bateriju i Duracell Ultra bateriju u teglu. Duracell Ultra baterija je teška i zato tone. Druga baterija pluta jer u njoj ima vazduha. Šta ovo znači? Veća težina znači više aktivnog materijala, a više aktivnog materijala znači više snage. Duracell High Density Core tehnologija obezbeđuje dugotrajnu alkalnu snagu, kako za uređaje koji su veliki potrošači, tako i za uređaje sa malom potrošnjom, a vi možete biti sigurni da će performanse vaših uređaja biti pouzdane. Potražite u svojoj prodavnici Duracell Ultra baterije i uživajte u korišćenju svojih uređaja bez nepotrebnih prekida u njihovom radu.

Pogledajte kako to funkcioniše

Ove višenamenske baterije su idealne za pouzdano snabdevanje energijom uređaja u svakodnevnoj upotrebi. Duracell Ultra baterije vam daju slobodu da uživate u korišćenju svojih uređaja, jer predstavljaju pouzdan proizvod na koji se uvek možete osloniti.

Duracell

POVEZANI ČLANCI

Saznajte kako nas tehnologija koja se koristi za proizvodnju naših dugotrajnih baterija čini da budemo brend br. 1 kome se veruje

Kako se proizvode baterije?

Alkalne baterije imaju dugu i bogatu istoriju napajanja raznovrsnih uređaja u svakodnevnoj upotrebi. Hemijsko i…

Saznajte više

Odgovorno korišćenje, čuvanje i odlaganje…

Pročitajte više o najboljim načinama za korišćenje Duracell baterija i njihovoj pravilnoj reciklaži.

Saznajte više

Litijumske dugmaste baterije bezbednost

Da li znate da se širom sveta tokom jedne godine prijave stotine slučajeva gutanja baterija? 52% prijavljenih s…

Saznajte više

Duralock – Baterije ostaju pune i do 10…

Većina baterija s vremenom polako gubi snagu, pa čak i kada se ne koriste. Duralock tehnologija održava…

Saznajte više

High Density Core – Revolucionarna…

Duracell Ultra baterije imaju High Density Core tehnologiju. Ova tehnologija baterijama obezbeđuje gušću i…

Saznajte više

Preporučeni proizvodi

prethodno

Duracell Ultra alkalne baterije AA

TRAJE DO 20 PUTA DUŽE*

*u poređenju sa vodećim AA cink baterijama na osnovu testa sa digitalnim fotoaparatom prema standardu IEC 2015 (www.iec.ch). Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od uređaja i načina korišćenja

Odaberite količinu

Duracell Ultra alkalne baterije AAA

NAŠA NAJDUGOTRAJNIJA BATERIJA*

*Duracell najdugotrajnija AAA baterija na osnovu testiranja prema standardu 2015 IEC AAA. Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od uređaja i načina korišćenja. (www.iec.ch)

Odaberite količinu

Duracell alkalne baterije AA

TRAJE DO 10 PUTA DUŽE*

*u poređenju sa vodećim AA cink baterijama na osnovu testa sa digitalnim fotoaparatom prema standardu IEC 2015 (www.iec.ch). Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od uređaja i načina korišćenja

Odaberite količinu
Next