Dugovečnost Duracell baterija

Vašim uređajima je potrebna pouzdana, dugotrajna snaga. Neki od vaših uređaja su veliki potrošači (npr. digitalna kamera), a nekima je potrebno manje energije (npr. daljinski upravljač). Bez obzira koji uređaj koristite, možete biti sigurni da će vam Duracell isporučiti dugotrajnu snagu.

Dugotrajne performanse Duracell baterija su moguće zahvaljujući modernim tehnologijama koje su ugrađene u baterije. Tri najvažnije tehnologije su: Duralock, POWERCHECK™ i High Density Core. Duralock drži aktivne materijale unutar robusnog kućišta i sprečava curenje. POWERCHECK™ pomaže u kontroli preostalog kapaciteta baterije i tako vam omogućava da baterije iskoristite u potpunosti, do samog kraja. High Density Core tehnologija u Duracell Ultra baterijama nudi više aktivnih sastojaka, a rezultat je da isporučuje više energije. Sve ove tehnologije omogućavaju dugotrajnu snagu Duracell baterija.

Dugotrajne performanse za vaše zadovoljstvo

Duracell baterije pružaju dugotrajnu snagu kako biste bili sigurni da će vaši uređaji u svakodnevnoj upotrebi raditi ispravno i bez neočekivanih prekida.

Duracell Hi-Speed punjači su opremljeni integrisanim ventilatorom za hlađenje kako bi se sprečilo pregrevanje, rade na univerzalnom naponu (110-240 V) i imaju 9 različitih bezbednosnih karakteristika. Oni mogu puniti 2 ili 4 baterije i pokazuju 3 nivoa obaveštenja: punjenje, napunjeno ili greška. Projektovani su za punjenje baterija veličina AA, AAA, C, D i 9V, a baterije će biti spremne za upotrebu u uređajima male potrošnje već posle brzog punjenja u trajanju od samo 15 minuta. Duracell Rechargeable tehnologija takođe obezbeđuje dugotrajne performanse. Na primer, digitalna kamera može napraviti 535 fotografija* koristeći Recharge Turbo baterije. Osim toga, Duracell Recharge Turbo baterije možete koristiti i u kontrolerima za igrice, a one će vam obezbediti i do 25 sati neprekidnog rada kontrolera.

*Rezultati mogu varirati u zavisnosti od uređaja.

POVEZANI ČLANCI

Saznajte kako nas je tehnologija korišćena za proizvodnju naših dugotrajnih baterija dovela na mesto brenda br. 1 kada je u pitanju poverenje u proizvođače baterija.

Kako se proizvode baterije?

Alkalne baterije imaju dugu i bogatu istoriju napajanja raznovrsnih uređaja u svakodnevnoj upotrebi. Hemijsko i…

Saznajte više

Odgovorno korišćenje, čuvanje i odlaganje…

Pročitajte više o najboljim načinama za korišćenje Duracell baterija i njihovoj pravilnoj reciklaži.

Saznajte više

Litijumske dugmaste baterije bezbednost

Da li znate da se širom sveta tokom jedne godine prijave stotine slučajeva gutanja baterija? 52% prijavljenih s…

Saznajte više

Duralock – Baterije ostaju pune i do 10…

Većina baterija s vremenom polako gubi snagu, pa čak i kada se ne koriste. Duralock tehnologija održava…

Saznajte više

High Density Core – Revolucionarna…

Duracell Ultra baterije imaju High Density Core tehnologiju. Ova tehnologija baterijama obezbeđuje gušću i…

Saznajte više

Preporučeni proizvodi

prethodno

Duracell Ultra alkalne baterije AA

TRAJE DO 20 PUTA DUŽE*

*u poređenju sa vodećim AA cink baterijama na osnovu testa sa digitalnim fotoaparatom prema standardu IEC 2015 (www.iec.ch). Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od uređaja i načina korišćenja

Odaberite količinu

Recharge Turbo AA baterije

Najdugotrajnije baterije br. 1 po punjenju*

*za punjive baterije veličine AA, po punjenju u istom uređaju

Odaberite količinu

Duracell alkalne baterije AA

TRAJE DO 10 PUTA DUŽE*

*u poređenju sa vodećim AA cink baterijama na osnovu testa sa digitalnim fotoaparatom prema standardu IEC 2015 (www.iec.ch). Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od uređaja i načina korišćenja

Odaberite količinu
Next