KARIJERE
DURACELL

ZAŠTO DURACELL?

Duracell je svetska kompanija broj 1 za proizvodnju potrošačkih baterija po udelu na tržištu i vodeći proizvođač alkalnih baterija visokih performansi.

Why Duracell?

U proseku, svake sekunde se proda 63 proizvoda kompanije Duracell

Why Duracell?

Kompanija je na mestu br. 1 u svetu po sopstvenom kapitalu. Duracell Zeka i "bakarni vrh" su sinonimi za baterije

Why Duracell?

Duracell je brend baterija broj 1, koji preporučuju najveći svetski proizvođači uređaja

Duracell Duracell

DURACELL

Snaga kompanije Duracell

Duracell, stalna članica Berkshire Hathaway grupe, je dinamična, multikulturalna kompanija koja ceni intergritet, pouzdanost i sposobnost svojih ljudi. Upravo takav mentalni sklop nas pokreće da ostvarimo svoju ambiciju da budemo neosporni svetski broj 1 kada su u pitanju kompanije za proizvodnju potrošačkih baterija.

Snaga naših zaposlenih (Duracell Šampioni)

Naši zaposleni su odlučni da kontinuirano rade na tome da Duracell bude prvi izbor kada je u pitanju napajanje uređaja koji su najrelevantniji za potrošače, kao i da stvore dugoročnu vrednost i uspeh za naše partnere.

Snaga stalnih inovacija

Duracell ima bogatu istoriju inovacija zahvaljujući stalnom radu na razvoju baterija, koje su sada kompaktnije, snažnije, efikasnije i dugotrajnije nego baterije konkurentnih brendova.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Najcenjeniji vođa

Kompanija Berkshire Hathaway je multinacionalna kompanija vredna 182 milijarde, sa sedištem u Omahi, Nebraska, SAD, koja je čuvena po vođstvu svog harizmatičnog Predsednika odbora Vorena Bafeta (Warren Buffett). Magazin Fortune je rangirao BH kao 4. najveću i kao 3. najcenjeniju kompaniju na svetu.

Dugoročna vizija

Berkshire ima dugoročnu poslovnu strategiju da ulaže u preduzeća i ljude koji će napraviti razliku u svojim industrijama, tako da je stvorio čitavu porodicu kompanija i brendova koji su uspešni u svojim oblastima – a Duracell je najnoviji član.

Berkshire Hathaway