ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate pitanje? Odaberite kategoriju i dobićete odgovore na najčešća pitanja.

Duracell

KOMPANIJA

Show / hide

KAKAV JE VAŠ ODGOVOR NA NEDAVNO NEZAVISNO UPOREDNO TESTIRANJE NAŠIH BATERIJA I BATERIJA DRUGIH BRENDOVA?

Duracell je brend br. 1 kada je u pitanju poverenje potrošača iz celog sveta. Merenje performansi baterija nije jednosmeran proces, jer na performanse utiče nekoliko parametara, a to su: karakteristike pražnjenja, napon, gustina energije, uticaj opterećenja i temperature, kao i rok trajanja. Tehnički bilteni koji se nalaze u Tehničkoj biblioteci pružaju detaljne informacije o svim tipovima baterija. Ispitivanje naših proizvoda u laboratorijskom okruženju (prema IEC metodologijama), zajedno sa istraživanjima korišćenja u stvarnom životu, osiguravaju da naše inovacije stalno oduševljavaju naše korisnike.

Show / hide

GDE MOGU DA KUPIM DURACELL PROIZVODE?

Direktno na stranici Duracell.rs Na svakoj stranici sa detaljima proizvoda možete pronaći e-trgovce na malo koji nude naše proizvode, kao i informaciju da li ih imaju ili nemaju na stanju. Veliki broj naših proizvoda takođe možete kupiti i na uobičajenim mestima, kao što su apoteke, pijace, robne kuće, prodavnice u skladištima, prodavnice kancelarijskog materijala ili prodavnice robe široke potrošnje.

Show / hide

DA LI IMATE NEKA TAKMIČENJA, PONUDE ILI NAGRADNE IGRE?

Sve naše promocije možete pronaći na ovoj internet stranici, u delu Promocije. Redovno posećujte ovu stranicu kako biste bili u toku sa najnovijim promocijama.

Duracell Duracell

Kontaktirajte nas

Ne možete ovde da pronađete odgovor? Napišite nam poruku i dobićete odgovor u roku od 48 sati.

Kontaktirajte nas