ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate pitanje? Odaberite kategoriju i dobićete odgovore na najčešća pitanja.

Duracell

BATERIJE

Show / hide

Da li alkalne baterije mogu ponovo da se napune?

Mogu se puniti samo one baterije koje su označene posebnom nalepnicom „punjivo“. Bilo kakav pokušaj punjenja baterija koje nisu punjive može dovesti do pucanja baterija ili njihovog curenja. Preporučujemo vam da koristite punjive Duracell NiMH baterije. Ako za njihovo punjenje koristite neki od naših raznovrsnih punjača, moći ćete da ih punite više stotina puta.

Show / hide

DA LI DURACELL TURBO MAX I DALJE NUDI POWERCHECK™ NA SVIM TIPOVIMA BATERIJA?

Da, svaka Duracell Turbo Max baterija ima POWERCHECK™ na svakoj bateriji, osim na 9V baterijama. POWERCHECK™ je integrisana tehnologija za testiranje koja vam omogućava da uvek proverite koliko je snage preostalo u vašoj bateriji.

Show / hide

KOJA ALKALNA BATERIJA IZ PALETE VAŠIH PROIZVODA IMA NAJBOLJE PERFORMANSE?

Duracell Turbo Max je najsnažnija Duracell alkalna baterija koju u proseku koristi većina uređaja.

Show / hide

Da li Duracell NiMH punjive baterije mogu da koristim u svom uređaju?

Da. Dok god su odgovarajuće veličine, Duracell NiMH baterije možete koristiti u bilo kom uređaju, međutim Duracell preporučuje da konsultujete proizvođača uređaja kako biste proverili kompatibilnost. NiMH baterije su najbolje za uređaje sa velikom potrošnjom, odnosno, za uređaje kao što su digitalne kamere, koje uglavnom veoma brzo potroše alkalne baterije.

Show / hide

Da li Plus Power baterije mogu da koristim u svim uređajima?

Duracell Plus Power baterije pružaju stabilne performanse u svim vašim uređajima.

Show / hide

Kako da odložim baterije?

Sve punjive baterije bi trebalo reciklirati. I druge vrste baterija takođe treba reciklirati. Pogledajte naš Odeljak za čuvanje i odlaganje baterija kako biste dobili sve informacije o ovoj temi.

Show / hide

Zašto su Duracell baterije za slušne aparate drugačije od drugih baterija za slušne aparate?

Duracell baterije za slušne aparate su jednostavne za upotrebu, upakovane u praktičnu plastičnu kutiju i imaju izuzetno dugačak jezičak za lako postavljanje u uređaj.

Duracell Duracell

Kontaktirajte nas

Ne možete ovde da pronađete odgovor? Napišite nam poruku i dobićete odgovor u roku od 48 sati.

Kontaktirajte nas

Za profesionalce

Naša misija u Duracell Professionalu je pružiti profesionalna rešenja za napajanje fabrikama s različitim potrebama. Specijalizovani smo za proizvodnju niza tehnološki naprednih baterija i punjača baterija kako bismo zadovoljili prenosne potrebe za energijom u različitim situacijama.